Céklás tócsni

2021.08.15

A mai újításom igazán finomra sikerült, így gondoltam megosztom veletek a receptet. Nevezzük pl. Céklás tócsninak.

1 nagy krumpli (alias burgonya)
1-1 kis fej lila hagyma és vöröshagyma (kb. dió méretűek)
1 kicsi cékla
4 gerezd fokhagyma
2 tojás
2 tk mustár
ízlés szerint só/bors
Aprító gépben összedolgoztam, de csak annyira, hogy nagyobb darabok is maradjanak benne. (Nagy lyukú reszelőn lereszelve is jó lenne szerintem, de ma reggel nem volt kedvem megsiratni a hagymát )

Annyi gluténmentes lisztet tettem hozzá, hogy ne legyen folyós a massza. Olívaolajon kisütöttem.

Ha kipróbálod, jó étvágyat hozzá! 


©Tajcs Veronika Természetgyógyász-Reflexológus, 3411 Szomolya, Szabadság tér 15.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.

Az alapvető sütik elengedhetetlenek weboldal biztonságos és helyes működéséhez, valamint a regisztrációs folyamathoz.
A funkcionális sütik megjegyzik a weboldallal kapcsolatos preferenciákat és lehetővé teszik annak testreszabását.
A teljesítmény sütik figyelik a weboldal teljesítményét.
A marketing sütik lehetővé teszik, hogy mérjük és elemezzük weboldalunk teljesítményét.